Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mich Poes 13 jaar


Oma's aan de top !
Contactadvertentie:

Lieve dame, beetje op leeftijd (12 jaartjes jong), stokdoof, stille genieter, kijkt graag dromerig naar buiten- vanuit de buitenren of achter het glas op de vensterbank -naar alles wat beweegt in de tuin. Goede eter, zindelijk en geniet van dagelijkse portie aaitjes. 😊

Ben op zoek naar een rustig plekje om te gaan wonen op mijn oude dag. Genoeg gejaagd achter de muizen in de schuren en laatste jaren op straat ronddolen zijn ook achter de rug. Een plekje met lieve verzorgers die instaan voor goedgevulde etenspotjes en vers water en tijdens de bezoekuren mag er ten volle geaaid worden 😊

Andere 4 potige bewoners liever niet, het kan maar op mijn oude dag geniet ik liever in alle rust van mijn mensen/personeel. Op het moment ben ik geen schootzitter, heb ik ook nooit gekend doordat ik buiten en in de schuren leefde maar ik laat mij wel oppakken voor een aai over mijn bol dus wie weet wanneer ik tijdje inwoon dat ik wel mee tv kom kijken met jou. Je mag alvast een leuke krabpaal neerzetten want daar kan ik uren op liggen luieren. Slechts 1 dingetje waar je moet opletten… ik ben stokdoof en wanneer je me wil benaderen om gedag te zeggen of een aai over mijn koppetje wil geven moet je dat wel doen vanuit mijn gezichtsveld want anders verschiet ik mij een bult, vlieg ik zomaar met mijn oude botten de lucht in, ja is hier al gebeurd hoor . Dat is natuurlijk een beetje en gek zicht maar niet zo goed voor mijn oude lijfje dat stilletjes aan wat stram wordt.

Heb jij toevallig nog een plekje vrij op de krabpaal ? Of een mooie tuin met vlindertjes en vogeltjes om lui naar te liggen kijken?

Vul dan even snel zo’n formuliertje in, dan kunnen we kennismaken en mag je me een aai over mijn bol komen geven.

 

Liefs , omaatje Mich


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg