Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Norah Poes 4 maanden

>

Hey allemaal,

Mijn naam is Norah, het vrolijkste kitten ter wereld. Hahaha grapje, maar ik ben wel echt heel vrolijk en heel erg aanwezig. Mijn opvanggezinnetje zei me dat ook ik aan mijn zoektocht mocht beginnen. Mijn opvangmama zat met tranen in haar ogen terwijl we mijn tekstje samen maakte, ik had haar hartje dan ook vanaf dag 1 al veroverd.

Samen met mijn zusje Skye werd ik gevonden tijdens een grote vangactie, zo kwamen we bij ons opvanggezin terecht. Die eerste dag was ik wel een beetje van mijn melk, een lange rit naar huis en dan zo 2 grote mensen die in babytaal met ons aan het praten waren , wist niet zo goed wat ik hier mee moest. We kregen een knus en warm slaapplekje en de volgende dag begon mijn missie, die grote mensen rond mijn pootje winden. En ja hoor, het lukte op slag waren ze verliefd op mij. Tijdens onze dagelijkse wasjes en verzorging deed ik er altijd een schepje bovenop, mijn zusjes keken dan wel eens raar naar mij maar hey, ik hou zo hard van al die aandacht en knuffeltjes. En toen kwam de dag dat we op ontdekking mochten in ons huisje. In het begin toch wel overweldigend, ik besloot toch nog enkele dagen veilig bij papa in de bureau te blijven, vond die trap naar beneden maar niets. Maar gelukkig zagen ze het snel en namen ze mee naar beneden, wat een paradijs was dat! Een hele beneden verdieping vol met spulletjes voor mij ( en natuurlijk ook voor mijn zusjes). Ik ontpopte me al snel tot een voetballegende hier in huis, geen enkel balletje is nog veilig voor mij! En dan heb je nog zo van die hengeltjes met veertjes, zalig! Ik hou van lekker wild spelen maar geniet ook van mijn rustmomentjes met mama en papa. Dan word ik meteen betutteld als een baby’tje, leuk toch. Ik zal het zelf maar toegeven dat ik wel een beetje verwend ben, ik was een beetje het zorgenkindje maar hé alles komt altijd goed! Ik leid een onbezorgd, zalig leventje!
Ik ben ook een echte kindervriend, ik was beste vriendjes hier met neefje Lars. We knuffelde en speelde heel graag samen.

Dus wil je een beetje extra leven in huis, dan ben ik misschien wel jullie nieuwe huisgenootje. Ik heb wel een actief soortgenootje nodig om me mee uit te leven. Mij zusjes Esmée en Skye zijn ook opzoek naar hun gouden mandje.

Wie weet tot snel!
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg