Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Esmée Poes 15 weken

>

Hey allemaal,

Mijn naam is Esmée, volgens mijn opvanggezinnetje ben ik er helemaal klaar voor om de zoektocht naar mijn gouden mandje te starten. Eerlijk gezegd vindt ik dat wel heel erg spannend, de start van een nieuw avontuur.

Ik werd eigenlijk heel toevallig ontdekt tijdens een grote vangactie en gelukkig maar! Zo kwam ik terecht bij mijn opvanggezinnetje en kreeg ik er ineens ook 2 zusjes bij. Het was allemaal zo overweldigend en ik moet toegeven ik heb het mijn opvangmama en papa in het begin niet zo gemakkelijk gemaakt. Ik deed er alles aan om niet gepakt of aangeraakt te worden maar na enkele dagen was ik toch verkocht aan de liefde die ik van hem kreeg. We moesten in het begin even in de bench en die zette ik elke dag weer helemaal op stelten. Ik leerde mijn zusjes klimmen op de mini krabpaal en spelen met de balletjes, en samen maakte we van elke dag weer een avontuur. En toen de dierenarts ons helemaal gezond verklaarde mochten we op ontdekking door het hele huis, we waren precies in het paradijs terecht gekomen. Overal stonden krabpalen om op te klimmen, een trap waar ik heel de tijd op en af kon rennen en gigantisch veel speeltjes om ons mee te vermaken.
Samen met mijn zusjes maak ik van elke dag weer een feestje. Heel de dag spelen en actief zijn en dan s’avonds helemaal knock out zijn. Ik heb wel zeker een speelkameraadje nodig met evenveel energie als ik!
Ik hou ook echt veel van mijn opvangmama en papa, s’avonds lekker bij hen in de zetel zitten, of in het bed nog mee naar tv kijken maar ik ontpopte me ook tot papa’s assistent tijdens het werk. Af en toe doet hij de deur dicht om even rustig te kunnen werken maar van zodra deze open ging stond ik als eerste weer in de kamer.

Dus ben je opzoek naar een actief kittentje om een leven lang plezier mee te beleven dan ben ik misschien wel de juiste kandidaat. Mijn zusjes Norah en Skye zijn ook op zoek naar hun gouden mandje.
 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg