Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Plato Kater 17 jaar


Hallo allemaal,

ik heet Plato en heb heel wat te vertellen. Men zegt dat een kat 9 levens heeft, het scheelde niet veel of ik had er nog maar 8 over. Ze hebben mij gelukkig net op tijd gevonden. Ik lag te liggen in een doos, zag niks, mijn mond deed pijn, en woog nog maar enkele kilootjes. Maar ik gaf niet op, ben een echte doorzetter. Na enkele dagen bij de dierenarts ging het steeds beter met mij. Mijn mond doet geen pijn meer en de kilo’s vlogen eraan . Ik krijg speciale voeding en niet omdat ik nog maar 1 tand heb hoor, want
hard of zacht, ik eet alles. Ik heb het soms wat moeilijk met nummer 2, als je weet wat ik bedoel. Maar met een poedertje en een drankje is dat allemaal onder controle, doe ik helemaal ook niet moeilijk over. Zoals ik al zei, ik eet alles. Dan mijn oogjes, ik zie helemaal niks meer, wordt ook niet beter, maar dat laat ik niet aan mijn hartje komen. Als je bij mij bent, en ik ken mijn ruimte een beetje, klim ik weleens ergens op. Als ik alleen ben, blijf ik braaf op mijn plaatsje liggen, dan durf ik toch niet zo goed. Ook wel belangrijk voor mij is dat alles op een vaste plaats blijft staan en liefst ook dichtbij, dan weet ik alles te vinden. Ik vind het geweldig dat je mijn verhaaltje leest, dus het beste heb ik voor het laatste gehouden! Ik ben zo dankbaar dat ik mijn 9 levens nog heb en laat dat zeker merken! Ik doe niks liever dan bij je zijn, knuffelen, spinnen, ik hou er niet mee op, doe geen vlieg kwaad. Ben jij die ene speciale persoon die ik mag verwennen? Vul dan zeker het formuliertje in. Tot snel, knuffels van Plato.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg